Colier si cercei din scoica Paua

Scoica paua este o ureche de mare ce traieste doar in apele Noii Zeelande. Aceasta explica si pretul mare al acestor accesorii pentru bijuterii din paua shell.

Paua este una dintre cele peste 100 de specii de urechi-de-mare din oceanele globului. Urechile-de-mare trăiesc în apele de coastă de pe tot globul, cu excepţia Americii de Sud şi a coastei estice a Statelor Unite. Însă doar apele sudice şi reci ale Pacificului adăpostesc viu-colorata paua (Haliotis iris), o ureche-de-mare tipică Noii Zeelande.

Iata un colier cu pandant rotund, realizat dintr-un colaj de patratele din scoica paua, peste care s-a suprapus un cap de elefant, ale carui urechi sunt decorate cu doua perle baroc, care se suprapun perfect celor doua urechi.

Pandantul este pus in valoare intr-o combinatie cu chipsuri verzi din aventurin, pernite din agat negru, sfere din onix si margele dantelate argintii.

Setul cuprinde si o pereche de cercei realizati din doua scoici paua in forma de floare. decorate central cu perle baroc albe.

Loading...